Пловдивската пожарна поздрави Иван Йорданов Ангелов- спасител в сектор Специализирани оперативни

...
Пловдивската пожарна поздрави Иван Йорданов Ангелов- спасител в сектор Специализирани оперативни
Коментари Харесай

Пловдивски пожарникар стана гордост за службата си след спасителна акция в Столетово

Пловдивската пожарна поздрави Иван Йорданов Ангелов- избавител в сектор  " Специализирани оперативни действия ". Службата съобщи гордостта си и го дефинира като един от огромните индивиди в екипа им.
Прочетете още
Благодарност за работата му получили от кмета на село Столетово. Ето какво написаха от пожарната:

33-годишният избавител Иван Ангелов е от Садово. В бранш " СОД " на пловдивската пожарна работи като лидер на самоходна техника. Става част от екипа ни единствено преди година, когато печели конкурс и сбъдва своята мечта- да оказва помощ с насъбрания опит в региона на самоходната и тежка техника.

След завършването на обучение, близо 12 години работи с багери, фадроми, валяци, асфалтопологащи машини и булдозери. Споделя, че се е надявал да работи в името на хората, като им оказва помощ в сложни моменти. И идва време, когато фантазията му става действителност. Работи с голямо предпочитание и хъс. Не стопира да учи, да се развива и да чете за новостите в своята област.

Веднага след бедата, сполетяла подбалканските села, управлението на бранша го изпраща на извънредно сложния и тежък терен, където да приложи своите умения и знания, като бъде потребен и с опита си.

В село Богдан оказва помощ с багера и булдозера близо два месеца, а в село Столетово-две тежки седмици разчиства с машините тонове пясък и наноси. Споделя, че на първото си дежурство, заварва моста на Столетово заровен в реката. На идващото дежурство дружно с кмета и локалните хора го слагат още веднъж на мястото му- и то в границите на деня. Трудностите на терен не го плашат.

Като характерен избавител, би трябвало да взема решения незабавно и с цялата си отговорност да застава зад тях. Изключително непретенциозен е - споделя, че от една страна просто е трябвало да работи постепенно и точно, с цел да не пострада някой, а от друга- да се работи бързо, с цел да се възвърне пътната връзка с откъснато обитаемо място.

Гордеем се с нашия екип- чиновници и ръководители, за които да оказват помощ на останалите е предопределение!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР